A MAK DC-t teljes létszámmal tudtuk megrendezni, 16 pár indult. A versenyt sajnálatos “incidens” zavarta meg, a terem szombat éjjel 2 asztalnál beázott. Hála a versenyzők rugalmasságának, a terem egy részét leválasztottuk, és így 7 asztalon folyt a verseny. Ezúton is köszönet minden versenyzőnek a hozzáállásáért!

A csoportküzdelmekben a papírforma érvényesült. A főtábla legnagyobb meglepetését a Lakos – Németh Péter pár okozta, a végső győzelemre is esélyes Bulla – Takács – Ardai csapatot győzték le. A főtábla másik meglepetése a Cseresznyés – Szabó László pár győzelme a Matolcsi – Szendi pár ellen. A döntőt “természetesen” a top formában lévő Cseresznyés – Szabó László pár nyerte, a Csada – Homonyik párt verték meg.

A “B” táblán a Bánffy – Makai pár végig magabiztos volt, a döntőben a fiatal Drenyovszky – Bercsényi pár felett diadalmaskodtak. A két bronzérmes a Verbőczi – Fekete és a Séra – Aknai pár lett.
Eredmények:

Főtábla:

Cseresznyés József – Szabó László
Csada Zsuzsa – Homonyik Attila
Matolcsi Márta – Szendi János és Lakos Gábor – Németh Péter
“B” tábla:

Bánffy Domonkos – Makai Ákos
Drenyovszky Dániel – Bercsényi Marcell
Aknai József – Séra Levente és Verbőczi Zoltán – Fekete Zoltán

Gratulálunk a győzteseknek és a helyezetteknek! Szeretettel várunk Benneteket november 13-án vasárnap 9 órakor a SAMSY Kupán!

GALÉRIA:
[Not a valid template]